Rüzgar gülü tarifi

RÜZGAR GÜLÜ (5-6 kişilik)
YAPILIŞI
Kare şeklindeki milföy hamurlanın çözdürelim. Milföy hamurlanna dört köşesinden içe doğru uzanan kesikler yapalım. Ancak milföy hamurlannın orta kısımlarım kesmeyelim. Kesiklerden oluşan hamur kanatlannın bir ucunu hamurun üzerine çevirip kapatalım ve rüzgar gülü şekli verelim. Isıtılmış 220 dereceli fırında milföy hamurlarının altlan ve üstleri pembeleşene dek pişirerek fırmdan afalım. Üzerlerine pudra şekeri ekleyip ortaianna biraz marmelat koyarak soğutup servis yapalım.
MALZEMELER
1 paket milföy hamuru
pudra şekeri
1 kase marmelat (herhangi bir marmelat)

Yorumsuz

Henüz yorum yapılmamış.

Bu yazıya yapılan yorumlar için RSS beslemeleri.

Sizde Yazın