Renkli Patates Topları

Malzemeler

8 adet patates
2 çorba kaşığı margarin
3 adet havuç (rendelenmiş)
1 demet dereotu
kırmızı biber
tuz
Renkli Patates Topları – Pişirme Talimatları – Hazırlanışı – Yapılışı – Nasıl Yapılır ?

Patatesleri haşlayıp ezin. Margarini ilave edip patateslerin sıcaklığı ile yağın erimesini sağlayın. Tuzunu ekleyip karıştırın. Ayrı tabaklara havucu, dereotunu ve biberi koyun. Havuçları rendeleyin. Patatesten bir miktar alıp avcunuzda top yapın. Daha sonra bu topu havuca bulayıp tabağa yerleştirin. bu işlemi tüm malzemeler bitene kadar tekrarlayın..

Yorumsuz

Henüz yorum yapılmamış.

Bu yazıya yapılan yorumlar için RSS beslemeleri.

Sizde Yazın