Çoban Kavurma

coban-kavurma

MALZEMELER
-1/2 KG KUŞBAŞI ET (BUT VEYA KOLDAN YAĞSIZ KOYUN ETİ VEYA DANA BONFİLE ETİ)
-2 ÇORBA KAŞIĞI TEREYAĞI VEYA MARGARİN (50 GR.)
-4-5 DAL TAZE SOĞAN
-TUZ, KARABİBER, KEKİK
-1/2 DEMET DEREOTU

Hazırlanışı
Tencereye tereyağını alıp eritelim. Etleri ekleyerek suyunu bırakıp iyice suyunu çekene dek kavuralım. Taze soğanların beyaz kısımlarını iri şekilde doğrayıp ekleyelim. Tuz ve baharatları da ekleyerek, etleri iyice
yumuşayana dek ara sıra karıştırarak kavurmaya devam edelim. Üzerine kıyılmış dereotu serperek servis yapalım.

Yorumsuz

Henüz yorum yapılmamış.

Bu yazıya yapılan yorumlar için RSS beslemeleri.

Sizde Yazın